GORIN-DOJO GEVECHTSPRORTSCHOOL Boutersem

nlenfrdejaes


Gorin-dojo meer dan zomaar een gevechtsportschool

Inschrijving seizoen 2023-2024 is OPEN


Klik HIER op deze LINK voor het inschrijvingsformulier


Voor 1ste gratis proefles,Klik op de link hieronder!


Klik HIER op deze LINK voor een 1ste PROEFLES


Meer info? mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Klik op facebook logo

 


Missie en visie Gorin-dojo

Gorin-dojo is meer dan een gevechtssport.
Het is een levenswijze waarin kennis, vaardigheden en attitudes met elkaar vervlochten met als doel een vorming te geven die tot een gezonde en evenwichtige geest in een gezond en evenwichtig lichaam leidt.

Het doel van Gorin-dojo is met andere woorden niet alleen om technieken snel, krachtig en beheerst uit te voeren, maar bovenal om een beter persoon te worden met een grote waardering voor respect, groei en vrede.

De naam ‘Gorin-Dojo’ stamt af van een boek ‘Gorin no Sho’ geschreven door een van de meest bekende samoerai’s uit de geschiedenis, Miyamoto Musashi.
Het is dan ook weinig verrassend dat Gorin Dojo staat voor een traditionele interpretatie van de krijgskunst. 

Dit wil zeggen dat wij heel wat waarde hechten aan de dojo-etiquette, een traditionele trainingswijze en realistische technieken.

Elke leerling is een uniek individu, met zijn of haar eigen ritme en capaciteiten. 
We respecteren en omarmen deze diversiteit en trachten hier ook rekening mee te houden tijdens onze lessen. 
We geven met andere woorden de voorkeur aan een gestage maar zekere groei, waarin het welbevinden en een aangename sfeer tijdens de trainingen essentieel zijn.

Met ons lerarenteam willen we iedereen die in onze school les volgt of heeft gevolgd, een meerwaarde voor het leven meegeven. 
Kortom, mensen met respect voor zichzelf en voor anderen, die op een evenwichtige manier blijven streven naar verbetering van techniek, lichaam en geest.